Dagens outfit
2013-01-30 @ 22:42:00 Mode

T-shirt - Weekday Byxor - Weekday Skor - Dr Martens
 
Har suttit och pysslat lite med de här bilderna ikväll, kände bara för att fota en "dagens outfit-bild". Det lär bli mer sånt här nu i framtiden, jag måste bara komma ihåg att göra inläggen! Haha ska definitivt försöka bättra mig när det gäller bloggandet.
 
Det här är även några bilder som jag har fotat med min födelsedagspresent som jag inte har skrivit om än här på bloggen!!!! Jag fyllde år igår men för några veckor sedan fick jag en för tidig present och det var en *trumvirvel* CANON EOS 7D!!!!!!!! Är fortfarand grymt glad!!! Har vart ute och provfotat lite men har inte känt för att lägga upp något av det på bloggenXD Men jag lovar att jag ska fota lite mer snart nu när det är på väg att bli vår!:)

Manicka i studion
2013-01-06 @ 19:11:29 Foto

Idag hade jag och Manicka en snabb liten photoshoot och för första gången på nästan ett år använde jag mina studioblixtar de slutade dock fungera efter typ 20 bilder så vi blev bara nöjda med 10 men men så kan det gå.
 
Modell: Manicka Ångström
 
Utrustning:
  • Canon eos 50D
  • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8
  • Studioblixt

Tavlor
2013-01-05 @ 15:30:25 Allmänt

Jag har ju några tavlor i mitt rum med mina egna bilder och idag passade jag på att byta ut dem. Vad tycks?:)
 

Tre alternativ
2013-01-02 @ 20:33:59 Foto

Jag har testat tre olika redigeringar på de här bilderna. Vilket alternativ gillar ni mest?

Gott nytt år!
2013-01-01 @ 12:50:00 Allmänt

Gott nytt år alla!
Jag vet att jag sa att jag skulle komma ihåg att fota men mitt minne svek mig så nu är jag bildlös:P
Mitt nyår var väll kanske inte helt vad jag hade tänkt mig men det var väldigt mysigt i alla fall. Jag hade som sagt några kompisar här som sedan var tvungna att dra, alla utom en så vi satt och kollade på film och proppade i oss så mycket chips, pop corn och ostbågar som vi bara kunde!:) Haha jag klagar verkligen inte det var väldigt mysigt!:)
 
Eftersom att jag inte var ute och fotade några fyverkerier så får ni överleva med de som jag fotade förra året;)