Photoshoot imorgon!
2012-09-14 @ 21:27:25 Allmänt

God kväll bloggen! Just nu håller jag på att packa ner och förbereda allt inför imorgon när jag och några kompisar ska ha en photoshoot som jag tror kommer bli grym! Ska testa min nya reflexskärm imorgon, normalt så använder jag inte reflexskärm (för att jag inte haft någon) men nu ska det bli ändring på det! Till viss del i alla fall, jag tycker att det kan bli väldigt coola bilder om det är starkt solljus och sen så har man en stor bländare så att bilden får ett kort skärpedjup, det blir väldigt snygga effekter. Jag använde mig av den "tekniken" när jag fotade Manicka senast.
Här är några bilder från den shooten. Problemet är att man inte riktigt ser ögonen tyvärr men det är ju därför jag har skaffat en reflexskärm!
Men imorgon ska jag bl.a. fota Jennifer som ni säkert redan känner till vid det här laget. Jag ska även träffa en gammal klasskompis som också ska vara modell och hon drar med sig en kompis så det ska bli väldigt kul! Min kompis Rebecka ska även få agera som min assistent imorgon och troligtvis lite makeupartist.
Nu vet ni vad ni har att vänta er och förhoppningsvis så hinner jag redigera några bilder imorgon som ni får ta del av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0