Några favoriter från 2012
2012-12-31 @ 08:30:00 Foto

Trots mina små inspirationssprickor som jag har haft lite då och då i år så känns det väll ändå som om 2012 har vart det året som jag har utvecklats mest som fotograf. Den största bedriften som jag har lyckats med i år måste ju ha vart min vinst i facebooktävlingen där priset var att få ställa ut sin bild på fotomässan i Älvsjö.
Här är några av mina personliga favoriter från 2012. Det finns fler så det lär komma mer:)

Nyårs-outfiten
2012-12-30 @ 22:45:42 Mode

Okej så jag och några kompisar var ute på mellandagsrean och skulle köpa nyårskläder, meeeen när vi väl var inne i stan så tappade jag helt shoppinglusten så det slutade med att jag inte köpte någonting annat än en Mcfeast-meny på Mcdonalds.
Med andra ord så blev det ingen ny nyårs-outfit så jag tar vad jag har: En skjorta från MQ, en kavaj från H&M (och nej den är inte brun, den är svart) och ett par gråa byxor från MQ. Det får duga.
I år ska jag och några vänner fira nyår hemma hos mig, det kommer bli ett riktigt mysigt nyår i år och jag ska försöka komma ihåg att fota!;)
 
Nu till min lilla bloggcomeback. Jag tänker nog börja blogga lite mer om kläder och musik m.m. igen vid sidan om allt foto så att jag förhoppningsvis kan ge er lite mer och roligare saker att läsa, i alla fall nu i början innan jag kommit igång med fotandet igen, börjar dock bli väldigt sugen på att ge mig ut och fota snart så får väll kanske passa på imorgon innan mina kompisar kommer:)

Vart försvann fotografen?
2012-12-28 @ 01:09:12 Allmänt

Hej hopp bloggen!
Insåg precis att det är nästan en månad sedan jag skrev något här och anledningen till det är att för det första så har jag haft så grymt mycket i skolan nu precis innan lovet så jag har inte hunnit med någonting i princip och sen för det andra så har fotografen i mig försvunnit... Det är verkligen grymt irriterande för jag minns att i sommras var jag verkligen hur taggad som helst på att fota, jag ville ut och fota hela tiden och överallt men nu har det bara försvunnit... Jag vet inte om det är för att det är vinter, mörkt och kallt eller nått men all inspiration och suget efter att fota har bara försvunnit:/ Jag får ge mig ut och fota nu snart, jag kanske bara behöver komma igång igen?
Jag kan ju även passa på att säga att jag har klippt mig. Kände för att prova på något nytt så nu är det lugg som gäller.
 
Ska försöka bättra mig med bloggandet och komma igång igen!

Cartier
2012-12-02 @ 22:24:10 Allmänt

Såg precis en EPISK reklamfilm som jag blev helt förälskad i! Det var en reklam för Cartier.
 Hittade även en film där de visade hur de har filmat reklamfilmen vilket var väldigt intressant!:)