Att drömma...
2012-08-19 @ 00:41:35 Allmänt

Jag vet inte om någon kommer att läsa det här och egentligen så bryr jag mig inte riktigt, jag måste bara få skriva av mig.

Jag tror att det är cirka tre år sedan jag tog min första bild och tänkte att jag vill bli fotograf. Innan har mina drömmar varit att bli veterinär eller bara att få jobba med djur egentligen. Jag tänkte skriva att en av mina drömmar var att få jobba med musik men elden från den drömmen brinner starkt än. 
Vi har alla drömmar och de flesta ser nog drömmar som något bra, något som gör att man får en drivkraft och något att sträva efter. Det kan även ses som något negativt, som något som inte är möjligt att nå.
Jag har fotat i cirka tre år nu men började inte försöka lära mig på riktigt förs än ett år sedan, så jag antar att man kan säga att jag har fotat i ett år ungefär. Drömmen väcktes innan blomman började slå ut.
Jag har alltid haft en viss drivkraft, drömmen finns ju där. Men hur mycket jag än kämpar så känns det inte som att jag kommer närmare målet. Den enda personen jag kan skylla på för det är mig själv. Jag har drömmen, jag har viljan att utvecklas men jag har inte självförtroendet för att ta mig dit.
Jag blir alltid jättesmickrad av alla kommentarer som jag får när ni skriver och säger att ni gillar mina bilder men av någon anledning så börjar jag ändå alltid tvivla på mig själv och på min kreativitet. Tänk om jag aldrig kan ta mig dit jag vill? Om allt slit bara är förgäves? Jag tror att en stor anledning till varför jag tvivlar är för att jag är rädd för att stå på egna ben. Hur och vad ska jag göra för att ta mig dit jag vill? Jag antar att jag egentligen bara måste lära mig att tro på mig själv och lära mig att våga ta risker. Att våga ta hela steget ut och aldrig stanna.
Det här problemet gäller inte bara fotograferingen utan musiken också. Jag antar att jag vill för mycket. Jag vill bli en bra fotograf/singer and songwrighter nu. Jag vill ta bilder och skriva låtar som betyder något för någon. Jag vill skapa något som berör någon och innan jag kan göra det så kan jag inte se mig själv som en bra fotograf eller låtskrivare. Det är nog min dröm egentligen, att skapa något som har en mening. Det kanske inte kommer kunna rädda världen eller stoppa krig men om jag lyckas beröra en enda människa så är jag mer än nöjd och när den stunden är kommen så kan jag säga att jag har uppnått något. Just nu kan jag inte säga det men jag fortsätter drömma och någon dag kanske jag kommer dit.
 
Två kortsiktiga(re) drömmar som jag har är att:
  1. Skapa ett eget företag som modefotograf
  2. Spela in en skiva med mina egenskrivna låtar
Drömmar som jag inte kan uppnå genom att sitta hemma i soffan, jag får träna och utvecklas och sen när jag är redo så ska jag ta chansen och förhoppningsvis så leder det mig dit jag vill.

Kommentarer
Demi

Ibland när jag lyssnar på vissa låtar får jag en speciell känsla, det händer ganska sällan. Jag känner mig berörd och man bara känner på sig att det är bra. Får den känslan när jag lyssnar på dina låtar. Du är grym, keep up the good work! Dina bilder är också skitsnygga. kram

2012-08-19 | 01:31:36
Stina

Så sant och så bra skrivet! Jag tror på dig.

Och så saknar jag dig också, men det börjar jag liksom vänja sig vid att alltid göra :(

2012-08-19 | 01:32:35
Hemsida: http://popcornponnyer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0