Vingarna
2012-08-30 @ 20:25:52 Photoshop

Testade att göra om vingarna, vet inte om de ser för målade ut nu? Vilken tycker ni blev bäst?

Angel of pain
2012-08-30 @ 18:02:00 Foto

Haha jag kände mig så cool när jag kom på rubriken... Aja, jag försökte göra vingar, det här är en bild från min photoshoot med en av mina änglar, Manicka. Det var mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara och jag blev ändå inte riktigt nöjd med slutresultatet men jag antar att det är ok för att vara första gången, träning ger färdighet!
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8

Tack!!
2012-08-29 @ 02:06:21 Allmänt

Jag vet inte om ni minns mitt inlägg som jag skrev för någon vecka sedan "att drömma" idag kikade jag igenom några äldre kommentarer och insåg att jag helt hade missat den här... Jag blev så grymt glad när jag läste den här kommentaren. Sånt här värmer, tack så mkt Demi som skrev den!!:)


True colours
2012-08-28 @ 20:38:29 Foto

Den här bilden är också från Spanien. Bredvid stranden fanns ett litet nöjdefält. Färgerna från nöjesfältet reflekterades i vattnet vilket jag tyckte vara lite coolt så jag tog fram stativet och tog några bilder.
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8
 • Stativ

Före & Efter - Jennifer
2012-08-27 @ 21:44:07 Foto

Okej den här bilden skulle jag nog egentligen inte redigerat för jag gillar inte ljuset i den (MED MER!!!) men Jennifer gillade den så jag bestämmde mig för att redigera den. Jag har suttit i ett antal timmar nu. Det här är problemet med mig att jag aldrig blir helt nöjd men jag tycker att resultatet är okej. Jennifer ser ju grymt snygg ut som vanligt iaf men det finns vissa små missar insåg jag precis i den men den är iaf bättre än orginalet nu. Gillar den svartvita versionen! Vilken gillar ni mest? Den svartvita eller färg?
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8

Snabbredigering
2012-08-27 @ 09:00:00 Foto

God morgon! Det här inlägget är tidsinställt så att ni ska få något att läsa under dagen. Har snabbt redigerat ihop två bilder på Jennifer, inget speciellt alls men det är bättre än ingenting, om jag orkar så redigerar jag kanske om den högra, den vänstra är vekligen ingen favorit.
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8

Mallorca del 2
2012-08-26 @ 14:21:30 Foto

Här är lite fler Spanienbilder. Den sista bilden är på utsikten som vi hade från vårt hotellrum. Och huset i mitten var något random hotell som såg lite roligt ut.
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8

Beauty in pink
2012-08-25 @ 21:24:08 Foto

Här är fler bilder från min photoshoot med Jennifer som jag faktiskt helt hade glömt bort! Måste säga att jag blev väldigt nöjd med många av bilderna från den photoshooten såå thumbs up!!
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8

City lights
2012-08-25 @ 17:01:00 Foto

Här är två bilder till från Spanien som jag fotade. På den första så kan man se vårt hotel längst till vänster, den andra fotade jag i hamnen som låg vid centrum, någon km ifrån vårt hotel.
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8
 • Stativ

Ny låt - Tonight
2012-08-25 @ 01:03:00 Musik

Här är en ny låt som jag precis har börjat med, ni får en liten sneekpeek på den. Säg gärna vad ni tycker om den än så länge, ska ändra texten lite sen och såklart skriva klart den först och främst.
Inget roligt klipp direkt men det får ni stå ut med, jag hade inte tänkt lägga upp den alls från början men tänkte att det kunde vara en kul grej;)
 

Mallorca
2012-08-24 @ 21:33:29 Foto

Haha okej det här är de enda bilderna som jag har orkat redigera än så länge, hoppas att ni har överseende med  min frånvaro, har inte mått jättebra nu på senaste tiden, hoppas att allt löser sig snart så att jag orkar komma igång helt igen men här är några husbilder som jag fotade på Mallorca i alla fall:)
Mer bilder på utsikt m.m. kommer så fort som möjligt LOVAR!
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8

Bara att kämpa på!
2012-08-22 @ 22:55:59 Allmänt

Heej bloggen!! Nu tänker jag skriva ett tråkigt "hej jag lever" - inlägg. Som ni kanske har märkt så har jag vart väldigt oaktiv. Anledningen till detta är att jag har precis börjat skolan igen så just nu orkar jag inget mer än att åka till skolan, vara där och sen åka hem... Jag hoppas att ni har överseende med detta så lovar jag att så fort som jag orkar göra något annat än att sova så ska jag visa er några spanienbilder!!!!:)


Att drömma...
2012-08-19 @ 00:41:35 Allmänt

Jag vet inte om någon kommer att läsa det här och egentligen så bryr jag mig inte riktigt, jag måste bara få skriva av mig.

Jag tror att det är cirka tre år sedan jag tog min första bild och tänkte att jag vill bli fotograf. Innan har mina drömmar varit att bli veterinär eller bara att få jobba med djur egentligen. Jag tänkte skriva att en av mina drömmar var att få jobba med musik men elden från den drömmen brinner starkt än. 
Vi har alla drömmar och de flesta ser nog drömmar som något bra, något som gör att man får en drivkraft och något att sträva efter. Det kan även ses som något negativt, som något som inte är möjligt att nå.
Jag har fotat i cirka tre år nu men började inte försöka lära mig på riktigt förs än ett år sedan, så jag antar att man kan säga att jag har fotat i ett år ungefär. Drömmen väcktes innan blomman började slå ut.
Jag har alltid haft en viss drivkraft, drömmen finns ju där. Men hur mycket jag än kämpar så känns det inte som att jag kommer närmare målet. Den enda personen jag kan skylla på för det är mig själv. Jag har drömmen, jag har viljan att utvecklas men jag har inte självförtroendet för att ta mig dit.
Jag blir alltid jättesmickrad av alla kommentarer som jag får när ni skriver och säger att ni gillar mina bilder men av någon anledning så börjar jag ändå alltid tvivla på mig själv och på min kreativitet. Tänk om jag aldrig kan ta mig dit jag vill? Om allt slit bara är förgäves? Jag tror att en stor anledning till varför jag tvivlar är för att jag är rädd för att stå på egna ben. Hur och vad ska jag göra för att ta mig dit jag vill? Jag antar att jag egentligen bara måste lära mig att tro på mig själv och lära mig att våga ta risker. Att våga ta hela steget ut och aldrig stanna.
Det här problemet gäller inte bara fotograferingen utan musiken också. Jag antar att jag vill för mycket. Jag vill bli en bra fotograf/singer and songwrighter nu. Jag vill ta bilder och skriva låtar som betyder något för någon. Jag vill skapa något som berör någon och innan jag kan göra det så kan jag inte se mig själv som en bra fotograf eller låtskrivare. Det är nog min dröm egentligen, att skapa något som har en mening. Det kanske inte kommer kunna rädda världen eller stoppa krig men om jag lyckas beröra en enda människa så är jag mer än nöjd och när den stunden är kommen så kan jag säga att jag har uppnått något. Just nu kan jag inte säga det men jag fortsätter drömma och någon dag kanske jag kommer dit.
 
Två kortsiktiga(re) drömmar som jag har är att:
 1. Skapa ett eget företag som modefotograf
 2. Spela in en skiva med mina egenskrivna låtar
Drömmar som jag inte kan uppnå genom att sitta hemma i soffan, jag får träna och utvecklas och sen när jag är redo så ska jag ta chansen och förhoppningsvis så leder det mig dit jag vill.

Looking back
2012-08-10 @ 01:08:38 Allmänt

Måste säga förlåt för dålig updatering idag! Anledningen till det är för att jag inte har varit hemma idag utan jag har vart med kompisar (ojojoj han har kompisar) nej men jag kikade lite på bloggen och insåg att det såg ut som att jag inte hade bloggat på 2 dagar och det är inte fallet för jag bloggade igår men smidig som jag är så råkade jag ta bort inlägget... Fråga inte hur jag lyckades...
 
Just nu har jag lite bildbrist så jag bjuder på några gammla, kyliga bilder från i vintras. Men imorgon drar jag till spanien så då blir det nya, varma, härliga bilder så det får ni se fram emot! Men det kommer inte bli något bloggande under den tiden som jag är borta (1 vecka) Så ni får klara er utan mig ett tag men glöm inte bort mig;)
Känner att jag borde redigera om bilderna någon gång, vattnet har någon grön ton som jag stör mig riktigt mycket på.

Fotografen goes modell
2012-08-07 @ 14:25:47 Foto

Och tvärtom kanske jag skulle skrivit också i rubriken. Jennifer och jag bytte roller ett litet tag under vår photoshoot så jag fick vara modell och Jennifer var fotografen. 
 
Utrustning:
 • Canon eos 50D
 • Tamron SP AF 17-50mm f/2.8