Hands
2011-12-29 @ 21:57:19 Foto


Fotade lite i studion idag, försöker komma på lite roliga idéer men har inte så mycket som jag kan fota just nu tyvärr så man tar vad man har liksom:P tycker ni? Försöker fortfarande lära mig en massa så bilderna är väl inte 100 men hoppas att ni gillart;)

Ny bloggdesign JA TACK!
2011-12-29 @ 01:26:45 Foto

God kväll bloggischen!
Im just about to pronounce that jag behöver en ny bloggdesign som jag ska börja med någon gång snart bara för att få en ny start och en design som inte krånglar som min gör, anledningen till varför jag skriver det här är för att jag behöver lite hjälp med utseendet på designen, hur tycker ni att den ska se ut? Kom med förslag älskade bloggläsare!:)

Ännu en ny bild! Har dock inte hunnit fixa till den i photoshop så ni kommer få se den i väldigt dålig kvalité just nu, ska fixa den och de andra bilderna snart!

När man minst anar det...
2011-12-28 @ 22:23:22 Foto

Hej bloggen!:) Tänkte börja inlägget med att berätta en liten historia, nä jag skojar bara men jag loggade in här idag bara för att och insåg att jag hade gått 17 besökare helt utan anledning, vem har länkat till mig?:P Nej men skitkul såklart och det är även grymt kul att se att folk fortfarande besöker bloggen trots att den inte är igång, har inte vart 0 besök en enda gång sen jag slutade blogga! Kärlek till er mina vänner;)

Tänkte även skriva att jag har blivit väldigt sugen på att börja blogga igen, jag har en massa bilder på lager som ni inte har sett sååå vad tycker ni? Skulle ni vilja se bilder?:)

Här är en bild som jag fotade förra veckan, jag fick nämnligen utrustning till en fotostudio i julklapp så nu har jag en egen fotostudio, den här bilden är alltså en testbild;)

Instagram
2011-12-19 @ 10:54:28 Allmänt

Hallå allesammans, jag vet att det har varit sämst updatering här och det kommer tyvärr fortsätta. Måste säga att det har varit så grymt skönt att inte ha en blogg att tänka på men iaf om ni fortfarande vill följa mig så finns jag på instagram där jag heter WesterEM precis som bloggen:) ha det bra puss:)

Bild från mitt instagram:)